Qui som?

 

 

 

Sandra Bagur i Llopis

 

Logopeda i filòloga anglesa
Llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona.
Màster de Logopèdia i Rehabilitació dels Trastorns del llenguatge i la parla per l’ISEP, Institut Superior d’Estudis Psicològics i la Universitat de Vic.
La seva formació es complementa de diversos cursos, conferències i jornades en l’àmbit de la logopèdia i diferents trastorns. (TDA-H, dislèxia, dificultats de la lectoescriptura).
De la seva experiència professional podem destacar, entre d’altres, el treball en docència durant 7 anys en l’àmbit de l’educació secundària i formació professional.

 

Col·legiada pel Col·legi de Logopedes de Catalunya 852.

 

contactar: sandra@apsilo.cat

 

Mireia Prat i Camós

 

Logopeda
Diplomada en Logopèdia per la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna-Universitat Ramon Llull.
La seva formació es complementa de diversos cursos, conferències i jornades en l’àmbit de la logopèdia i diferents trastorns (veu, dislèxia, trastorns d’aprenentatge, teràpia miofuncional).
De la seva experiència professional podem destacar, entre d’altres, el treball i col·laboració en nens/es amb necessitats educatives especials, CREDAC i CDIAP.

 

Col·legiada pel Col·legi de Logopedes de Catalunya 1996.

 

contactar: mireia@apsilo.cat

 

Anna Tarrida i Felip

 

Psicòloga (especialització clínica) i logopeda
Llicenciada en Psicologia per la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna-Universitat Ramon Llull.
Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia per la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna-Universitat Ramon Llull.
Màster de Logopèdia i Rehabilitació dels Trastorns del llenguatge i la parla per l’ISEP, Institut Superior d’Estudis Psicòlogics i la Universitat de Vic.
La seva formació es complementa de diversos cursos, conferències i jornades en l’àmbit de la psicologia clínica i l’educació. (TCA, NEE, relació terapèutica, TOC, depressió, estrés, estimulació precoç).
De la seva experiència professional podem destacar, entre d’altres, el treball i col·laboració en trastorns del comportament alimentari, amb nens/es amb necessitats educatives especials i persones amb trastorns mentals severs.

 

Col·legiada pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya número 11.334.
Col·legiada pel Col·legi de Logopedes de Catalunya 1251.

 

Contactar: anna@apsilo.cat

 

 

 

 

apsiloscpweb